Prisen for at slibe din hårsaks professionelt

af Jun Oh Januar 19, 2022 2 min læses

Prisen for at slibe din hårsaks professionelt - Japan saks USA

Det er ingen hemmelighed, at frisører skal holde deres sakse skarpe for at opnå den perfekte klipning. Men hvor meget koster det at slibe en hårklippesaks, og er det det værd?

I dette blogindlæg vil vi se nærmere på omkostningerne ved at slibe frisørsalonsakse og give nogle tips til, hvordan du får mest muligt ud af din investering. Bliv hængende!

Hvis du vedligeholder dem korrekt, kan en god hårsaks holde omkring 400-500 klipninger, før de skal slibes eller udskiftes. Så de årlige omkostninger ved at slibe dine hårsaks afhænger af, hvor ofte du bruger dem. :)

Klipningssaks af god kvalitet holder i længere tid. Hårsaks i rustfrit stål holder længere end billigere materialer, da de ikke er let at stole på og vil holde deres kant til flere klipninger. 

Prisen for at slibe hårsaks i Amerika og Canada:

  • Klipningssaks (affaset kant): $15-40
  • Klipningssaks (konveks kant): $15-50
  • Klipningssaks (japansk muslingekant): $15-50
  • Tyndersaks: $20-60

Uanset om du bor i New York, Seattle eller Texas, er her din nemme guide til omkostningerne ved at slibe hårsakse til frisører og barberer!

Hvor ofte skal saksen slibes?

Sakse skal slibes lige så ofte, som de bruges. I en professionel frisør, frisør eller salon skal du slibe din klipning eller udtyndingssaks hver gang 6 til 24 måned

Der er en række faktorer, der påvirker denne vurdering. For eksempel er det sværere at klippe tørt hår med en saks end at klippe rent, vådt hår. En anden overvejelse er kvaliteten, som din saks har.

En anden ting at tage i betragtning er omkostningerne ved at slibe saks. En kvalitetsskærer vil koste mellem $15 og $30, plus cirka $10 for forsendelse, med den højeste pris forbeholdt konvekse kantsakse. 

Den skrå kant kan spare dig for mange penge, hvis du planlægger at bruge lignende hårsaks. Det kunne være klogere at få et nyt par, hvis du kan finde en god hårsaks i rustfrit stål, som du elsker mellem $35 og $60. 

Dette er et valg, som du aldrig ville tænke på med en saks til $200, men med en billig saks af høj kvalitet kan du købe en ny saks uden at vente på at slibe din saks.

Hjemmebrugere og professionelle frisører hos saloner til skønheds-hårsakse fungerer ikke automatisk. Uanset omkostningerne ved de hårklippesakse, du har haft øje på, vil de ikke være i stand til at klippe hår for dig og vil ikke tilbyde en højere kvalitet.

Det, du leder efter, ved at bruge dyre sakse er en indikator for deres avancerede kvalitet til at klippe hår meget mere effektivt og uden at skulle slibe dem i længere tid.

Juni Åh
Juni Åh

Jun er professionel journalist for barberer og frisører. Hun er en stor fan af high-end hårsakse. Hans topmærker at anmelde inkluderer Kamisori, Jaguar Scissors og Joewell. Hun instruerer og uddanner folk om klipning, klipning og barbering i hele Amerika, Canada og Storbritannien. USA, Storbritannien, Australien og Canada.


Efterlad en kommentar

Kommentarer vil blive godkendt, før de vises.


Også i hårsaks og sakseartikler

Hvorfor bliver sakse rustne? Videnskaben bag rust og rustfrit stål - Japan Saks USA
Hvorfor bliver sakse rustne? Videnskaben bag rust og rustfrit stål

af Jun Oh Januar 22, 2022 2 min læses

Læs mere
Hvad er krogen på hårsaksehåndtag? Hook, Tang & Finger Brace - Japan Saks USA
Hvad er krogen på hårsaksehåndtag? Krog, Tang & Finger Brace

af Jun Oh Januar 21, 2022 2 min læses

Læs mere
Bedste hårsaksslibningstjenester USA | Professionel Shear Sharpen - Japan Saks USA
Bedste hårsaksslibningstjenester USA | Professionel skærskærp

af Jun Oh Januar 20, 2022 4 min læses

Læs mere